Home /Organisatie /
Rebecca Gaudiosi
Raad van Toezicht

Rebecca Gaudiosi

Lid

Introductie

Dr. Rebecca E. Webber Gaudiosi is wetenschapper van opleiding en voormalig Amerikaans diplomaat, auteur en consultant. Als diplomaat vertegenwoordigde Rebecca de Verenigde Staten bij de Verenigde Naties van 2006 tot 2015. In deze periode ontwikkelde en leverde ze beleid op het gebied van milieu en duurzame ontwikkeling voor honderden onderhandelingen bij meer dan vijfentwintig milieu- en duurzame ontwikkelingsgerelateerde multilaterale organisaties, waaronder het VN-milieuprogramma (UNEP), het Raamverdrag van de Verenigde Naties inzake klimaatverandering (UNFCCC), het Internationaal Agentschap voor hernieuwbare energie (IRENA) en de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN). Mevrouw Gaudiosi heeft ook gewerkt met verschillende gespecialiseerde VN-agentschappen, aan bilaterale wetenschappelijke en milieukwesties in het Midden-Oosten en Azië, en aan mensenrechtensubsidies in Egypte. Mevrouw Gaudiosi is nu een onafhankelijke consultant op het gebied van onderhandelen en het oplossen van conflicten en geeft onderhandelingsworkshops voor de Verenigde Naties en over de hele wereld. Dr. Gaudiosi heeft een Master in Public Policy van Princeton University's School of Public and International Affairs en een Ph.D. in Materials Science and Engineering van Northwestern University. Rebecca is co-auteur van "Negotiating at the United Nations" (Routledge 2019) en een IMI-gekwalificeerde mediator.

Stichting Emission Claim

Emission Claim is een stichting zonder winstoogmerk die slachtoffers van de fraude met sjoemelsoftware in dieselvoertuigen helpt bij het krijgen van een schadevergoeding. De stichting wilt de autofabrikanten die hun klanten hebben misleid en het mileu aan hun laars lappen ter verantwoording roepen

Wie zijn onze advocaten?

Stichting Emission Claim heeft het Amsterdamse advocatenkantoor Kennedy van der Laan aangesteld om zich te laten vertegenwoordigen in de Dieselemissie Zaken.

Sinds 1992 werkt dit gerenommeerde Nederlandse advocatenkantoor samen met marktleiders om pragmatische oplossingen te bieden voor de juridische problemen van hun cliënten.

Voor meer informatie www.kvdl.com

Samen staan we sterk

Bij Stichting Emission Claim geloven we dat we samen sterker staan in de strijd tegen nalatige en machtige bedrijven. Ons doel is om op te komen voor de rechten van mensen die individueel niet de middelen hebben om zich te verzetten. Door collectief actie te ondernemen, bundelen wij onze krachten om misstanden op te lossen. Doe met ons mee en draag bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Claimcode compliance

De Stichting Emission Claim voldoet aan de wettelijke eisen van artikel 3:305a BW en aan de eisen van de claimcode 2019. De claimcode is een code voor stichtingen en verenigingen die zich bezighouden met het behartigen van collectieve belangen. Het doel van de code is om te bevorderen dat de belangenbehartiger altijd de belangen van de benadeelden centraal stelt.

Contact us

Algemene vragen kunnen worden gestuurd aan Info@emissionclaim.nl 
Vragen rondom deelname aan de dieselemissie zaak kunnen gestuurd worden aan deelname@emissionclaim.nl
Barbara Strozzilaan 101 
1083 HN Amsterdam 
Nederland

Schadevergoeding voor dieselrijders

Je kunt mogelijk tot €10.000 schadevergoeding ontvangen (20% van de aanschafwaarde). Controleer je kenteken om te ontdekken of je in aanmerking komt
Check je kenteken

Schadevergoeding voor Dieselrijders 

©2024 EMC. All rights reserved
This initiative is powered by
map-markermenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram